home
METEO INFO
Vorige
VERWACHTINGEN
KNMI: vandaag/morgen - kaart De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op vrijdag 06 december 2019 om 03.38 uur.

Bewolkt en perioden met regen. Zaterdag meest droog

Het is bewolkt en van het noordwesten uit gaat het (mot)regenen. De temperaturen variëren van 1°C in het uiterste zuidoosten tot 9°C in het noordwesten. De temperaturen lopen landinwaarts langzaam op. De zuidwestelijke wind is matig tot vrij krachtig boven land en krachtig tot hard langs de kust en op het IJsselmeer. In het noordwestelijk en noordelijk kustgebied zijn zware windstoten rond 80 km/uur mogelijk. In de loop van de nacht neemt de wind geleidelijk iets af.

Overdag is het bewolkt en regenachtig. De middagtemperatuur ligt tussen 6°C in zuidoosten tot 10°C in het noordwesten. De wind is zuidwestelijk en matig tot vrij krachtig, langs de kust krachtig, 6 Bft. In de avond komen enkele buien voor, aan de kust mogelijk met onweer en later in de avond draait de wind langs de kust naar west tot noordwest.

In de avond en nacht naar zaterdag trekken de buien oostwaarts en komen er opklaringen voor. In de nanacht is het vrijwel overal droog. De westenwind wordt matig, aan zee west tot noordwest en (vrij)krachtig. De temperatuur ligt tussen 8°C in het zuidoosten en 11°C aan de kust.

Zaterdag overdag is het wisselend bewolkt en kan lokaal een lichte bui voorkomen. De westenwind blijft matig, aan zee west tot noordwest en (vrij) krachtig. De middagtemperatuur ligt rond 9°C. (Bron: KNMI)

Belgiƫ Duitsland Frankrijk Europa