home
METEO INFO
Vorige
VERWACHTINGEN
KNMI: vandaag/morgen - kaart De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op dinsdag 21 januari 2020 om 11.45 uur.

In het zuiden mist, elders wisselend bewolkt. Morgen later lichte regen

In het zuiden is er eerst nog (dichte) mist. De meeste mist lost geleidelijk op en vooral in het midden zijn er opklaringen. Het blijft droog en de middagtemperaturen variëren van 4°C in het zuidoosten tot 7°C in het noordwesten. Er staat een zwakke tot matige zuidwestelijke wind.

Vannacht is het bewolkt en lokaal komt mist voor. Aan het einde van de nacht valt er in het noorden lichte regen. De minima lopen uiteen van -3°C in het uiterste zuidoosten en +5°C in het uiterste noorden. Er staat een zwakke, aan zee matige zuidwestenwind. In het noorden draait de wind naar het westen.

Woensdag overdag gaat het van het noorden uit af en toe licht regenen en lost de mist op. In de loop van de middag wordt het droog en klaart het in het noorden op. In de avond breiden de opklaringen zich langzaam zuidwaarts uit, maar later in de avond vormt zich weer mist. De temperatuur loopt op naar waarden tussen 3°C in het zuiden van Limburg en 8°C in het noordwesten. De wind is zuidwest en zwak. In de loop van de middag en avond draait de wind van het noorden uit naar noordelijke richtingen. (Bron: KNMI)

Belgiƫ Duitsland Frankrijk Europa