home
METEO INFO
Vorige
VERWACHTINGEN
KNMI: vandaag/morgen - kaart De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen
Opgesteld op donderdag 24 oktober 2019 om 01.06 uur.

Afwisseling wolkenvelden en opklaringen.

Vannacht afwisseling van wolkenvelden en opklaringen, lokaal valt er wat lichte regen. Verder is het met name in het noorden van het land nevelig. De minimumtemperatuur ligt rond 11°C. de zuidoostenwind is zwak tot matig.

Overdag zijn er perioden met zon. Het blijft op de meeste plaatsen droog. In de avond wordt de bewolking van het westen uit dikker en een gebied met af en toe regen trekt over het land. Met maximumtemperaturen van 16°C op de Wadden tot lokaal 20°C in het zuidoosten wordt het een zachte dag. Er staat een overwegend matige zuidelijke wind. In de avond neemt de wind langs de kust toe naar vrij krachtig tot mogelijk krachtig en draait naar zuidwest.

In de nacht naar vrijdag is het wisselend bewolkt en kan er nog een enkele bui voorkomen. De minimumtemperatuur ligt rond 10°C. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Vrijdag overdag is het wisselend bewolkt en blijft het aanvankelijk op de meeste plaatsen droog. In de loop van de middag neemt vooral in de noordwestelijke helft van het land de bewolking toe en vanaf het einde van de middag kan er in het noordwesten mogelijk regen vallen. De maximumtemperatuur ligt rond 16°C. De zuidwestenwind is matig, langs de kust vrij krachtig. In de loop van de middag draait de wind naar zuid en neemt langs de kust toe naar krachtig, in de avond mogelijk hard, 7 Bft. (Bron: KNMI)

Belgiƫ Duitsland Frankrijk Europa